13 d’abril, 2010

CLASIFICACIONS DE LES LLIGUES EN "LA SUCRONENSE"

En primer lloc feliçitar a la Peña 9 d´octubre( javi Miralles, Abel Perez, Silvia Miralles) per la clasificació per al provincial de vells del seu colom SILVA, enhorabona.

Després en els concursos locals organitzats per "la sucronense" com a clasificatòris per obtenir plaçes per als comarcals:

-1ª manga comarcal: 1r....monsegui (vicente Viel),2n empatats cinc coloms: raul( andres Baldoví)Faraón (Juan Baldoví) Enrique Ponce (Juan Baldoví) i Javi (Peña 9 d´octubre) sense nom ( Sandra Alberola)

-2na Manga comarcal: 1r carioca (Sandra Alberola) 2n 100% (Sandra Alberola)3r Fumantxú (ximo Mompó)i Kana (Hnos. Alberola)4rt monsegui (vte Viel)

-3ª manga de coloms jovens:

clasificació:


1r.........Avatar (peña 9 d´octubre)
2n.........montana (hnos. Peiró)
3r.........mister xus ( ximo Monpó)

Finalment feliçitar a la Peña 9 d´octubre per la seva clasificació en el comarcal de jovens organitzat en Sueca-cano i Albalat de la ribera per la clasificació dels seus coloms, també felicitar a un servidor per la clasifició del colom en el comarcal organitzat per Sueca-cano.

¡ A TOTS ENHORABONA!Aprofite per anunciar que el proper mes de maig "la sucronense" organitza un concurs de coloms jovens. Açi no podeu faltar doncs hi haurán ganaderies de molt de prestigi.
¡esteu al loro!

COM A PUNT FINAL,I COM A COLOMBAIRE DE SUECA VULL FER UN XICOTET HOMENATGE A UN AMIC COLOMBAIRE QUE ESTÀ FENT UNA FEINA IMPORTANTISSIMA PER A QUE ES PUGUEN VOLAR COLOMS A SUECA I QUE SENSE EL SEU TREBALL SERIA IMPOSIBLE, ESTIC REFERINT-ME A PASCUAL GARCIA ROSTOLL COLOMERO DE LA "SUCRONENSE",DES DE AÇI,UN SERVIDOR I CREC QUE LA MAJORIA DE SOCIS DE LA SOCIETAT LI DONEM LES GRACIES PER SEU TREBALL I PER LA TASCA QUE ESTÀ FENT. ¡ANIM ROSTOLL! CONTINUA AIXI.