26 de gener, 2009

COMARCAL SUECA-LA SUCRONENESE

6ª PROVA:


S´agafaren quasi tots els coloms, la classificació praticament menys dos coloms que pergueren posicions quedà inalterada, es a dir, igual que estava. La coloma bona, va fer varies parades en arbre gran i en horts acabant finalment en terra, i llevat d´alguns coloms que pergueren molt poc s´agafaren, com he comentat tots.
Per tant, com vaig comentar en la darrera prova passen els mateixos tretze primers coloms. ENHORABONA ALS COLOMS I COLOMBAIRES QUE S´HAN CLASSIFICAT.

Per altra banda feliçitar a l´organització del comarcal Sueca-Cano i societat la Sucronense, per la bona feina que han fet, per a que aquest comarcal eixira bé, i també donar-los suport per a que en aquesta ciutat i comarca no falten competicions oficials ningún any, tots saben la problemàtica d´aquesta afició i necessitem, primer, tenir bons coloms ,açò sembla algo dificil, però sobre tot necessitem estar tots els colombaires units i treballar tots per a que la colombicultura a Sueca no desapareixca. Per altra banda, fer quant més competicions oficials millor i a ser posible a Sueca, després ja voren on les fem, eixe es un altre tema, però es molt important que els colombaires no s´acaben.

CLASSIFICACIÓ: